Khamis, Januari 28, 2010

gaji

berita kurang pasti , gaji bulan nie dilaporkan lambat teramat sangat . felik? orang TIBET keje kat pahang pown dapat gaji on tym , anak haron . cuaca yang agak hangat dan dicocok rapat kehangatan pemalasan global , menjadikan gua bertambah malas nak berkhidmat untuk syarikat useha sama nie .

dalam otak geliga ular gua sekarang nie nak je gua email aduan nie kat ADUN TITIWANGSE , agak-agak si burung gagak jangan sampai gua lapor kat sarjan a galak !

ikotkan nafsu tikos-tikos kat area terowong smart nie nak je gua buat mogok lapar!

3 ulasan:

arul_daniel_shah berkata...

kesabaran la yob...
gua pon x dpat lagi ni..
malaun tol..

Moon Death Spell berkata...

tak pe..
sabar.. nanti dah dapat banje ye

fix pharell berkata...

buyot : padan muke.haha

moon : bukan blanje siap tapaw bawak balik rumah pown boleh