Jumaat, Ogos 21, 2009

demam Fantasy Premier League + bora ongbak

giler vavi! dah makin corot port gua kat premier league.setting pemain yang kurang kencang menyebabkan points gua turun tak hingat punyer.

cadangan kepade imcik engpunyer fantasy premier league : ape kate next year die bagi points lebih ckit supaye gua boleh beli player2 kaki langgar punyer.

berbalik cite malam tadi boss gue dengan berbesar hati belanje staff ST DOT COM kat bora ONGBUCK . memang berbaloi-baloi PHAT THAI berserta CHOC SHAKE + ICE LEMON TEA . ini barang tak boleh lepas peluang . thanks boss . abis raye jangan lupe buat lagie .

lepas kejadian semalam perut gua meragam macam ader orang main tennis .mujur wa jumpe ubat turut temurun , tak taw la ubat nie lut ke x .

9 ulasan:

FdausAmad berkata...

Gua nak ajak lu datang lepak blog gua.Rilek rilek.

Chow.

fix pharell berkata...

ade katil + bantal x bro!

yaya berkata...

poyo je..

fix pharell berkata...

foyo la best!nak join club foyo yoyo.ahaks

fatyn berkata...

penriak. lu kaye nty jgn lupe jemput wa kt uma. wa nak hentam poket lu smpy berlobang. ade bran? =)

fix pharell berkata...

okey dear

fatyn berkata...

suke2!

fix pharell berkata...

suke haty?suke suke?cuke?by da way 3 words 4 u

fatyn berkata...

3 words? apeee