Rabu, Julai 29, 2009

LANGKAWI here i come


1,2,3 go go . kiraan jari jemari kasar aq tuk ke langkawi.kadang2 penat juge nak pikir bende nie.sejap jadi sejap x mcm biskut tiger.wawa.hampir tiap malam nak mimpi langkawi je.nmpk sangat jodoh utuk kesane membuak2 mcm gunung berapi kat paris.

kepade beliau jangan terlampaw jelous sangat sangat sangat nnt aq belikan gule2 getah tok ko ye.next week jgn x jadi berice skating aq dah booking gunung K2 tu.harap maklum balas.

bayak atucara membazir duit telah dirancang dilangkawi.al maklum la BEBAS CUKAI kan .harap2 jgn sampai jatuh muflis kat sane sudeh.nnt aq rase nak try ternak anak2 helang sbb dulu aq menternak anak2 kucing mcm senang daripada 10 ekor tinggal seko.apeda melalut kalut jap pi balut.

3 ulasan:

fatyn berkata...

tanak. nak teddy helang. carik. kalau tak putus kawan. okay. membelagak btol budak ni. ice skating onnnnnnnnnnnnn.

afiq. berkata...

berape lame nak putus kawan?
takbur la best!nak cube

fatyn berkata...

2 jam? bole? bole? hari sebtu jam 8-10 malam. ok. tu je.